اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

شناسایی عوامل و دستگیری‌ها در خصوص حادثه کرمان ادامه دارد

وزیر کشور گفت: عناصر مرتبط با حادثه کرمان دستگیر شده‌اند و عناصر دیگر نیز شناسایی و دستگیری خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه دولت، اظهار داشت: عناصر مرتبط با حادثه کرمان دستگیر شده‌اند و عناصر دیگر نیز شناسایی و دستگیری خواهند شد. عامل موثر در این واقعه تروریستی، تاجیکستانی بوده و ملیت عامل دیگر در دست بررسی است و این احتمال وجود دارد که او هم تاجیکستانی باشد.


وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از افراد دستگیر شده‌اند و محل اختفای آنها پیدا و کنترل شده، گفت: تروریست‌ها به صورت غیر قانونی از مرز یکی از کشورهای همسایه وارد شده‌اند.

 

وحیدی افزود: نزدیک 50 تن از مجروحان حادثه کرمان از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

 

دستگاه‌های امنیتی و انتظامی فعال و پر توان هستند، تلاش‌های گروه‌های تروریستی و دشمنان ما فراوان است اما برخوردهای ما با آنها قوی بوده است.

 

وزیر کشور با بیان اینکه آماری در خصوص حادثه دیدن 30 درصد زائران اربعین را دریافت نکرده‌ام و چنین آماری ندارم اما اینکه بیمه زائران اربعین اجباری شود، نیاز به قانون دارد و ممکن است از منظر قانونی محل بحث باشد، اظهار داشت: سازوکار فعلی مهاجرت در حال انجام است و اصل تشکیل سازمان مهاجرت هم لایحه‌اش در مجلس است.

ارسال نظر